Σταύρος Σβήγκος: Ξεσπά για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για οικονομική του καταστροφή – «Θα έπρεπε να ντρέπονται»

Με αφορμή μια δήλωση του Σταύρου Σβήγκου πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε, και τις δυσκολίες που κι εκείνος αντιμετωπίζει ανά διαστήματα, λόγω και της αβεβαιότητας της δουλειάς του, κυκλοφόρησαν πολλά άρθρα τα οποία έκαναν λόγο για οικονομική του καταστροφή. Τα δημοσιεύματα αυτά, ενόχλησαν τον ηθοποιό, ο οποίος με δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ξεκαθάρισε πως ουδέποτε είπε ότι έχει ανάγκη από οικονομική βοήθεια και αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά.

«Έχω πολλά νεύρα με αυτό είναι η αλήθεια. Είναι η πρώτη φορά που εκνευρίστηκα. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι ντροπής πράγματα, κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Βρίσκουν τίτλο με αγκίστρι για να κάνει κλικ ο κόσμος. Δεν είπα ποτέ μα ποτέ ότι βρίσκομαι σε οικονομική καταστροφή μετά το τέλος του Έρωτα Φυγά, γιατί αυτό γράψανε. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Θα απαντήσω νομικά και αναλόγως.

Είναι ντροπής πράγματα αυτά. Δε σέβονται τον συνάνθρωπό τους. Ξύπνησα την επόμενη μέρα το πρωί και είδα στο κινητό μου πολλά μηνύματα – και ευχαριστώ πάρα πολύ αλήθεια και τους φίλους μου και άγνωστο κόσμο – που με ρώταγαν αν θέλω βοήθεια. Και ρωτάω, αυτός που έγραψε αυτό το πράγμα, γιατί δε το γράφει για έναν άνθρωπο που είναι στον δρόμο και θέλει βοήθεια. Είναι ντροπή και όχι φίλε, δεν είσαι δημοσιογράφος» είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Read More

And More