Σταύρος Σβήγκος: Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του

Ο Σταύρος Σβήγκος και η αγαπημένη του θα γίνουν σε λίγους μήνες γονείς. Τα ευχάριστα αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τηλεοπτική του συνέντευξη. Η ευτυχία του είναι κάτι που δεν μπορεί να κρύψει και αυτός είναι και ο λόγος που μοιράστηκε το συγκεκριμένο γεγονός με τον κόσμο ενώ γενικότερα έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα.

Η γυναίκα του, όπως την αποκαλεί, διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και απλαμβάνει την φροντίδα του ηθοποιού. Οι δυο τους αποφάσισαν από πολύ νωρίς να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη και έκαναν σχέδια για γάμο πριν καν μάθουν για τον ερχομό του μωρού τους. “Ζούμε την κάθε μέρα που περνά και χαιρόμαστε για αυτό που περιμένουμε”, δήλωσε ο Σταύρος Σβήγκος στην Real News.

“Δεν θέλω καθόλου να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Η χαρά μου όμως για την απόκτηση του παιδιού μου είναι τόσο μεγάλη και γι’αυτό τον λόγο κάνω αυτή την εξαίρεση. Δεν πρόκειται, όμως, να κάνω κάποια άλλη αποκάλυψη, γιατί απλώς δεν χρειάζεται. Επιλέγω να μιλάω μόνο μέσω της δουλειάς μου στο θέατρο και στην τηλεόραση. Με τη γυναίκα μου, της οποίας δεν θα αποκαλύψω το όνομα, είμαστε καιρό ζευγάρι. Μάλιστα, ένα μήνα πριν μάθουμε την εγκυμοσύνη, σχεδιάζαμε τις λεπτομέρειες του γάμου μας”, συμπλήρωσε στην ίδια συνέντευξη.

Ο ευτυχισμένος μέλοντας μπαμπάς δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τα πολύ δυνατά συναισθήματα που νιώθει. Για τον λόγο αυτό μοιράστηκε πρόσφατα μία τρυφερή φωτογραφία με την έγκυο σύντροφό του. “Οι τρεις μας”, έγραψε στη λεζάντα της.

View this post on Instagram

just the 3 of us ❤️

A post shared by Stavros Svigkos (@stavros_svigkos) on

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την αγαπημένη του παρόλο που δεν θέλει να αποκαλύψει περισσότερα για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/Ba98oOeHyZA/?taken-by=stavros_svigkos

Read More

And More