Σταύρος Σβήγκος: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό του – Αυτές είναι οι σχέσεις του με την Ελένη Αϊβαλή

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του και μητέρα του γιου του, Ελένη Αϊβαλή.

Την αποκάλυψη του χωρισμού είχε κάνει η ίδια η Ελένη με ένα Instagram Story στα social media. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αναφορικά με τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή του:

«Είχε την ανάγκη να το πει και το είπε. Το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Πρώτα απ’ όλα είναι το παιδάκι μας μπροστά. Πάντα θα είμαστε οι γονείς του. Πάντα θα είναι η μαμά του, πάντα θα είμαι ο μπαμπάς του. Έχουμε κοινό ενδιαφέρον το παιδί και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για αυτό. Έχουμε συνεπιμέλεια με την Ελένη. Μισές μέρες με εμένα, μισές μέρες με τη μαμά του. Τα καταφέρνουμε και έχουμε την επιλογή να πηγαίνουμε όποτε θέλουμε. Μένουμε κοντά στα δέκα λεπτά».

Ο Σταύρος Σβήγκος ανέφερε επίσης: «Δεν το αποφασίσαμε μόνοι μας αυτό, ήταν αυτό που θέλαμε. Συμβουλευτήκαμε και ειδικό πάνω στο θέμα. Για το παιδί, είναι μικρός και δέχεται μια πραγματικότητα όπως είναι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Το αφύσικο θα ήταν να μην βλέπει έναν από τους γονείς. Ή να βλέπει δύο γονείς να είναι σε μαχαίρια. Δεν έχει αλλάξει κάτι για τον Άγγελο».

Read More

And More