Σταύρος Σβήγκος: Συγκλονίζει για την περιπέτεια υγείας του γιου του – «Δε ξέραμε αν θα τα καταφέρει»

Στον καναπέ του Dot κάθισε σήμερα ο Σταύρος Σβήγκος και άνοιξε την καρδιά του στην Νάντια Μπουλέ και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Μέσα σε όλα, ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε στο διαζύγιο από την σύζυγό του και το πως διαχειριστήκαν από κοινού αυτή τους την απόφαση σε σχέση με τον γιο τους.

«Ήταν δύσκολο challenge και με βασάνισε να εξηγήσω τον χωρισμό μου στον γιο μου. Πρέπει να είσαι πεντακάθαρος να μην μπερδέψεις το παιδί» τόνισε.

Σε άλλο σημείο, ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στην καθημερινότητα με τον γιο του τον οποίο λατρεύει και αποκάλυψε και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του όταν ήρθε στη ζωή, το οποίο χαρακτήρισε το «πιο γερό χαστούκι της ζωής τους».

 «Είναι ό,τι πιο φιλόζωο σαν παιδάκι. Είναι πολύ συναισθηματικός και με λέει “μπαμπακάκι”. Με συγκινεί όταν τον βλέπω αυτόνομο, όταν με αφήνει πίσω, όταν θα ασχοληθεί με κάτι μόνος του» είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

«Ήταν ένα σοκ πολύ καλό στη ζωή το πρόβλημα υγείας στο παιδί μου. Εκείνη την περίοδο η πρώην σύζυγος είχε μόλις γεννήσει, δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει το παιδί, είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Οι γιατροί είπαν ότι αν κάναμε επέμβαση ο μικρός ίσως δεν τα καταφέρει. Έλεγα στον γιο μου “αν μπορείς να το ξεπεράσεις, εμείς εδώ είμαστε”. Στο τέλος το ξεπέρασε και κάναμε φυσιοθεραπείες για έναν χρόνο γιατί η αριστερή του πλευρά δεν λειτουργούσε».

«Θέλω ο γιος μου να κάνει την κοινωνία καλύτερη» συνέχισε.

Read More

And More