Site icon TLIFE

Σταύρος Θεοδωράκης: Σπάνια εμφάνιση στο θέατρο μαζί με την κόρη του, Αργυρώ [pics]

Stavros Theodorakis completed this evening his electoral campaign with a celebration inside the café area and the tennis court of the National Athens Gymnasium Fokianos, near the Kallimarmaro Stadium (1 Queen Olga’s Street). Both he, and his MEPs candidates of “Potami” were there at 20:30 in order to "meet the people of Athens in a night that had it all: music by Margarita Mytilineou, answers to the people’s questions from Stavros Theodorakis and small talk with the 42 candidates." / Με γιορτή δίπλα από το Καλλιμάρμαρο, στο καφενείο και τα γήπεδα του Φωκιανού (Βασιλίσσης Όλγας 1) ολοκλήρωσε, σήμερα το βράδυ, την προεκλογική εκστρατεία του ο Σταύρος Θεοδωράκης. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Ποταμιού βρίσκονταν εκεί στις 20:30, προκειμένου να «συναντήσουν τους νέους της Αθήνας σε μια βραδιά που είχε από όλα: Μουσικές από τη Μαργαρίτα Μυτιληναίου, απαντήσεις από τον Σταύρο Θεοδωράκη, πηγαδάκια με τους 42 υποψηφίους».

Το βράδυ της Δευτέρας, η θεατρική παράσταση “Το Δείπνο” έκανε επίσημη πρεμιέρα και πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο Σύγχρονο Θέατρο για να παρακολουθήσουν το έργο και φυσικά να τιμήσουν τους πρωταγωνιστές με την παρουσία τους. Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το “παρών” ήταν και ο δημοσιογράφος και πολιτικός, Σταύρος Θεοδωράκης συνοδευόμενος από την κόρη του Αργυρώ.

Η μικρή έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί του. Ο γνωστός πολιτικός, όσο φορτωμένο πρόγραμμα και να έχει, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του είναι πολλές, πάντα βρίσκει χρόνο για την μονάκριβή του. Η Αργυρώ είναι η μεγάλη αγάπη του και αυτός είναι και ο λόγος που σε ότι και αν κάνει, εκείνος στέκεται βράχος στο πλευρό της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο θέατρο και απαθανάτισε μπαμπά και κόρη, οι οποίοι πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Σταύρος Θεοδωράκης με την κόρη του, Αργυρώ

Στέλιος Μάινας, Σταύρος Θεοδωράκης

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr