Σταυρούλα Χρυσαειδή – Γιάννης Περπατάρης: Είναι το νέο ζευγάρι του Survivor; – Τι πρέπει να ξέρεις για τους δυο παίκτες

Ένα νέο ειδύλλιο φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί στο Survivor 2024. O λόγος για τον γοητευτικό Γιάννη Περπατάρη, και την παλιά γνώριμη του παιχνιδιού, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ο 34χρονος αγρότης που μπήκε από την αρχή του έβδομου κύκλου στο ριάλιτι επιβίωσης, και η Σταυρούλα Χρυσαειδή που αποτελεί μια από τις τελευταίες προσθήκες σε αυτό, φαίνεται πως έχουν έρθει αρκετά κοντά αφού ως συμπαίκτες στην ίδια ομάδα, έχουν την ευκαιρία να περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μάλιστα σε ένα από τα τελευταία επεισόδια η κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης τους τσάκωσε κάτω από τα σκεπάσματα σε τρυφερά ενσταντανέ, με τη συμπαίκτριά τους, Μαριλίνα Βακονδίου να σχολιάζει, «Στην καλύβα μας με τις νέες αφίξεις που είχαμε στο νησί μάλλον ο Άγιος Βαλεντίνος επηρέασε αυτούς που ήταν μόνοι και τους έφερε λίγο πιο κοντά. Ελπίζω, λοιπόν, να πάει πολύ καλά αυτό, γιατί όχι δηλαδή από τη στιγμή που είναι ελεύθεροι; Οπότε ίσως έχουμε ένα νέο ζευγάρι στο Survivor 2024».

Ποιοι είναι όμως ο Γιάννης Περπατάρης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν το νέο ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης;

Γιάννης Περπατάρης

Ο 34χρονος Γιάννης Περπατάρης,  είναι αγρότης.

Μεγαλωμένος στη Βόρεια Εύβοια, λατρεύει τη φύση και απασχολείται ως αγρότης, φροντίζοντας καλλιέργειες στρεμμάτων με ελιές. Παράλληλα, διατηρεί επιχείρηση cafe. Τα αθλήματα που τον συγκινούν είναι απαιτητικά και στοχεύουν στην ενδυνάμωση της φυσικής του κατάστασης.

Έχει ασχοληθεί με crossfit, ποδηλασία, ορειβασία, snowboard, kick boxing, θαλάσσια σπορ αλλά και στίβο. Δηλώνει πανέτοιμος… «να βγάλειτο λάδι» στους αντίπαλούς του και να… «οργώσει» τους αμμουδερούς στίβους μάχης.

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Τη Σταυρούλα Χρυσαειδή τη γνωρίσαμε το 2022 όταν συμμετείχε για πρώτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ την είδαμε να συμμετέχει και στο Survivor All Star έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει για τις αθλητικές της ικανότητες.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι 28 ετών, έχει τελειώσει τη Γυμναστική Ακαδημία και το 2019 είχε κατέβει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου και αγωνίστηκε στο στιπλ – είναι αγώνισμα με εμπόδια φυσικά και λίμνη – όπου και κατέγραψε χρόνο 10.30.49.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2022 παντρεύτηκε τον τότε σύντροφό της, ωστόσο ο γάμος τους κράτησε μόλις τρεις μήνες. Κατά τη διάρκεια του Survivor All Star, πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν ότι η Σταυρούλα είχε έρθει κοντά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ωστόσο και οι δυο ανέφεραν πως έκανα απλά παρέα και δε συνέβη ποτέ τίποτα παραπάνω.

 

Read More

And More