Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ο σύντροφός της ανακοίνωσε στον αέρα του Love it τον γάμο τους

Στην εκπομπή Love It μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype ο σύντροφος της Σταυρούλας Χρυσαειδή, Παναγιώτης Τριβιζάς.

Ο σύντροφος της διαγωνιζόμενης του Survivor, μίλησε μεταξύ άλλων για την επιλογή της αγαπημένης του να πάει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αποκάλυψε πότε θα γίνει και ο γάμος τους.

«Πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο η Σταυρούλα, μου έλεγε ότι τα αγωνίσματα είναι εύκολα και πραγματικά φαίνεται αυτό, γιατί είναι πολύ δυνατή στους στόχους, πολύ συγκεντρωμένη και είναι πολύ ανταγωνιστικό παιδί. Η Σταυρούλα είναι όπως είναι και στην έξω ζωή. Της αρέσει να παίζει με δυνατούς παίκτες, δεν έχει κάνει κάποια προετοιμασία», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Τριβιζάς.

Και συνέχισε: «Όταν η Σταυρούλα μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, δεν με προβλημάτισε κάτι, γιατί ότι συμβαίνει μεταξύ μας το συζητάμε, ο καθένας θέλει το καλύτερο για τον άλλον και της είπα να πάει και να το ευχαριστηθεί. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δυνατή. Θεωρώ ότι αν συνεχίσει έτσι θα φτάσει στον τελικό».

Σχετικά με τον γάμο τους που έχουν προγραμματίσει να κάνουν τον Σεπτέμβριο, ο σύντροφος της Σταυρούλας Χρυσαειδή δήλωσε: «Είμαστε μαζί πέντε χρόνια και πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας, για να γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Επειδή μου είπε ότι θέλει να πάει στο παιχνίδι όμως, της είπα ότι θα το αναλάβω εγώ. Εμπιστεύομαι την Σταυρούλα και εκείνη εμένα, αλλά εγώ είμαι πιο ζηλιάρης. Υπάρχει κατανόηση όμως οπότε όλα καλά».

Read More

And More