Σταυρούλα Χρυσαειδή – Παναγιώτης Τριβυζάς: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους μετά από 3 μήνες γάμου

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς – όπως επιβεβαίωσαν και οι δύο – αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τρεις μήνες γάμου και πεντέμισι χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κορύνας Μαντάγαρη στην Real Life, όλα συνέβησαν πολύ πρόσφατα και μέσα σε λίγα 24ωρα. Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου ο Παναγιώτης Τριβυζάς είχε επιστρέψει στην κατοικία του ζεύγους στο Περιστέρι από την προετοιμασία που έκανε στο Βελιγράδι, προκειμένου να είναι έτοιμος για να συμμετάσχει στο μίτινγκ στίβου του Βάξο στη Σουηδία.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ανήμερα των γενεθλίων της Σταυρούλας Χρυσαειδή το ζευγάρι σε μια συζήτηση διαπληκτίστηκε και η αθλήτρια πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι. Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα συζυγικό καβγαδάκι και πως σύντομα το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί.

Ωστόσο, η απουσία του Παναγιώτη Τριβυζά από το πάρτι γενεθλίων της Σταυρούλας Χρυσαειδή την περασμένη Κυριακή επιβεβαίωσε πως το νεόνυμφο ζεύγος περνάει κρίση στη σχέση του. Παρά της ελπίδες για επανασύνδεση, από το ρεπορτάζ της εφημερίδας προκύπτει πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. 

Η ανάρτηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή που επιβεβαίωσε τον χωρισμό της:

«Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που τα λόγια σας δεν ήταν και τόσο θερμά. Ζητώ συγγνώμη που δεν σας έχω απαντήσει, αλλά αυτή την περίοδο προέχει η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου.

Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια» έγραψε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον χωρισμό της.

Read More

And More