Σταυρούλα Χρυσαειδή: Πρόβα νυφικού για την πρώην παίκτρια του Survivor

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά από σχεδόν 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, είναι έτοιμη να απολαύσει το καλοκαίρι της μαζί με τον σύντροφό της, με τον οποίο μάλιστα θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας

Η πρώην παίκτρια του Survivor, έχει επιστρέψει πλέον στην καθημερινότητά της και βρίσκεται σε εντατικές προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Παναγιώτη Τριβυζά.

Η ίδια μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε κατάστημα με νυφικά για την πρώτη πρόβα της, όπου την συνάντησε και η κάμερα της εκπομπής Love It. H αθλήτρια έχοντας στο πλευρό της, τον Στάθη Σχίζα και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δοκίμασε διάφορα νυφικά, θέλοντας να πάρει και μια δεύτερη από τους φίλους της.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στη συνέχεια, περιέγραψε πως αισθάνεται με τις ετοιμασίες του γάμου της, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά την ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της.

«Δοκιμάζω νυφικά, είναι η πρώτη μου πρόβα μετά το Survivor. Ένιωσα περίεργα όταν με πρωτοείδα με νυφικό. Το είχε οργανώσει πολύ υπερπαραγωγή. Είχαμε πάει διακοπές στη Μαγιόρκα και πήγαμε σε ένα νησάκι απέναντι εκείνη την ημέρα, σε ένα εστιατόριο που ήταν μέσα σε βράχο. Εκεί ήταν αγχωμένος και ιδρωμένος και κάποια στιγμή με ρώτησε αν θέλω να περάσουμε την υπόλοιπη μας ζωή μαζί και εγώ τα έχασα. Του είπα ναι και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ» αποκάλυψε η μέλλουσα νύφη.

Read More

And More