Στεφανία Γονίδη: Έτσι υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειάς τους η κόρη του Σταμάτη Γονίδη

Πατέρας έγινε για τρίτη φορά πριν λίγες ώρες ο Σταμάτης Γονίδης σε ηλικία 63 ετών. Ο γνωστός τραγουδιστής που είχε ήδη δυο κόρες, τη Στεφανία και την Ασημίνα εδώ και λίγες ώρες κρατά στην αγκαλιά του ακόμη ένα κοριτσάκι, τον καρπό του έρωτά του με την Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις προσώπου από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο ίδιος ήταν εκεί σε όλη τη διάρκεια της γέννας ενώ η μικρούλα που ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ζύγιζε 3.600 γραμμάρια.

Η είδηση αυτή όπως ήταν λογικό έφερε χαμόγελα σε όλη την οικογένεια και φυσικά στις μεγαλύτερες κόρες του Σταμάτη Γονίδη που ανυπομονούσαν να έρθει στον κόσμο η μικρή τους αδερφή. Η Στεφανία Γονίδη μάλιστα, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της προχώρησε και σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του γνωστού τραγουδιστή με τη σύζυγό του και έγραψε, “21/11/2020 στις 11:00 π.μ Σήμερα το πρωί γεννήθηκε η αδερφούλα μου η αγαπημένη!!!! εύχομαι να είναι ευλογημένη, καλότυχη ,υγειής με φως και όλα τα Καλά του Θεού !!!! Ευχαριστούμε Θεέ μου για το όμορφο δώρο !!!! Καλώς ήρθες στη ζωή μας Αγγελούδι μου !!!!”

 
Όπως έχει αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σταμάτης Γονίδης, το μωρό θα πάρει τα ονόματα Μαρία – Ελένη. Το Μαρία από την Παναγία, διότι για τον Σταμάτη Γονίδη ο ερχομός της ήταν ένα θαύμα και το Ελένη από τη μητέρα της Κατερίνας.
 
Η όμορφη Κατερίνα Κουργιουξίδου είναι η γυναίκα της ζωής του Σταμάτη Γονίδη. Γνωρίστηκαν πριν από 13 χρόνια περίπου και από τότε είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου, στην Κύθνο και τώρα ο ερχομός του μωρού τους ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Read More

And More