Στεφανία Γονίδη: Η σχέση με την μικρότερη αδερφή της και την σύζυγο του πατέρα της Κατερίνα Κουργιουξίδου

Μια σπάνια συνέντευξη της κόρης του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανίας παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή Love it. Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως αντέδρασαν οι γονείς της όταν τους ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της Βασίλη που σήμερα είναι δυο ετών.

“Ο πατέρας μου, ήταν δίπλα μου όταν ανακοίνωσα ότι θέλω να ακολουθήσω τα βήματά του στο τραγούδι, η μαμά μου δεν ήθελε. Την πρώτη φορά που ανέβηκα στην πίστα ήταν με τον μπαμπά μου. Ο γιος μου πριν δυο μέρες έγινε δυο χρονών. Έχω τον Βασίλη μου, είναι ο έρωτάς μου, η ζωή μου. Ο άντρας μου είναι μουσικός, είναι μπουζουξής και δουλεύει με τον μπαμπά μου” είπε.

Στη συνέχεια η Στεφανία Γονίδη, μίλησε και για την μικρότερη αδερφή της που ήρθε στη ζωή λίγους μήνες περιγράφοντας πως είναι ο Σταμάτης Γονίδης ως πατέρας ενώ αναφέρθηκε και στην σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου με πολύ τρυφερά λόγια.

Για την τρίτη μου αδερφή ένιωσα αγάπη, ένιωσα ευτυχία και νιώθω ότι θα την προστατεύω, θα την προσέχω, θα της μάθω πράγματα. Ότι θα κάνω και στο παιδί μου. Να αλλάζει και να ταϊζει το μωρό δε το κάνει, αλλά τη χορεύει, της τραγουδάει, της μιλάει, όπως έκανε και με εμάς. Απλά εκείνη τη ζει πιο πολύ γιατί εμάς δε μας ζούσε τόσο. Μας το έλεγε ότι θέλει να γίνει μπαμπάς. Η Κατερίνα είναι μια υπέροχη μανούλα, μια υπέροχη σύντροφος, υπέροχος άνθρωπος. Την αγαπάμε πάρα πολύ. Της άξιζε πάρα πολύ το μωράκι.

Read More

And More