Στεφανία Γουλιώτη: Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Maestro ποζάρει χωρίς ρούχα και στέλνει ηχηρό μήνυμα

Χωρίς ρούχα, για έναν πολύ σημαντικό σκοπό πόζαρε η Στεφανία Γουλιώτη.

Η καταξιωμένη ηθοποιός, η οποία την περασμένη εβδομάδα έκανε την είσοδό της στη σειρά “Μaestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη καταφέρνοντας να κάνει τους πάντες να υποκλιθούν στο ταλέντο της, πόζαρε χωρίς ρούχα για το περιοδικό DownTown. Αφορμή η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids.

Διάβασε εδώ επίσης:

Στεφανία Γουλιώτη – Maestro: Ποια είναι η τηλεοπτική σύζυγος του Παπακαλιάτη – Η καταγωγή και η σεξουαλική κακοποίηση

 

«Οι φορείς του HIV δεν είναι υποχρεωμένοι να μοιράζονται την ιστορία τους. Είναι δουλειά της Πολιτείας να ενημερώσει για το τι είναι φορέας και να μειώσει τον φόβο απέναντι στους ανθρώπους αυτούς. Ο κολλητός μου είναι φορέας και είτε μου το είπε, είτε όχι δεν άλλαξε τίποτα.

Αν κάποιος θέλει, να το μοιραστεί για να έρθει πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπά και όχι για να κάνει τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνει η Πολιτεία. Σημασία έχει η αγάπη και οι ανθρώπινες σχέσεις και όχι ένας αόρατος εχθρός. Αν φοβάσαι, ενημερώσου. Είναι δικό σου χρέος» αναφέρει στο DownTown η Στεφανία Γουλιώτη.

Φωτογραφία: Κοσμάς Κουμιανός για το περιοδικό Down Town

 

 

«Ο Χριστοφόρος έχει αυτό που έχουν οι μεγάλοι ευφυείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν σου μεταδίδουν πόσο ευφυείς είναι. Δεν ήξερα ότι ενώ κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο αυτός ερχόταν για να γράψει το ρόλο της Αλεξάνδρας για εμένα!

«Το γεγονός ότι χρειάζεται να έρθει ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με το «Maestro» για να θυμίσει σοβαρά ζητήματα είναι ένα πρόβλημα της κοινωνίας μας. Θα εστίαζα – εκτός από τη ζωή της γυναίκας που κακοποιείται – και στη ζωή εκείνης που είναι μέσα σε ένα γάμο χωρίς να είναι ευτυχισμένη. Να ένας λόγος που δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Στην κοινωνία μας ο γάμος και το παιδί είναι συνυφασμένος με την επιτυχία και έτσι κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε. Η μεγαλύτερη νεύρωση και δυστυχία ξεκινά από το να προσπαθήσεις να φτάσεις ένα βαθμό ευτυχίας που δεν είναι δικός σου» είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Read More

And More