Stefania: Η stylish εμφάνιση στη συνέντευξη Τύπου για την Eurovision 2020 και οι πρώτες δηλώσεις της!

«SUPERG!RL» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει για την Ελλάδα η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020, ο οποίος θα διεξαχθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 12 έως τις 16 Μαΐου.

Τη μουσική του «SUPERG!RL», που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη, συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade. Οι ίδιοι, μάλιστα, υπογράφουν και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη Sharon Vaughn ενώ Creative Director είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Την ώρα, λοιπόν, που έγινε γνωστό ότι το προϋπολογιζόμενο κόστος της ελληνικής συμμετοχής στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ανέρχεται 337.058 ευρώ πλέον ΦΠΑ, πραγματοποιήθηκε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τη 17χρονη τραγουδίστρια, στην είσοδο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε αυστηρό χρονικό περιθώριο, καθώς η Stefania έπρεπε να αναχωρήσει για το αεροδρόμιο προκειμένου να επιστρέψει στην Ολλανδία. Ωστόσο, η ίδια ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαρούμενη, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες με τα λίγα ελληνικά που γνωρίζει και το νάζι που διαθέτει.

“Όταν άκουσα το τραγούδι μου, το Supergirl είπα… Ουάου! Πολύ ωραίο είναι, καταπληκτικό” , είπε με ενθουσιασμό η Stefania, ενώ αποκάλυψε: “Έρχομαι συχνά στην Ελλάδα για να δω την γιαγιά μου, τον παππού μου να πάμε στην Κρίτη και στην Χίο” .

Το σίγουρο είναι πώς έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της και αναμένεται να ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο τους fans της Eurovision με το τραγούδι της.

Δες τις φωτογραφίες:

Stefania – Spiros Chalos

Μαρία Κουφοπούλου-Δημήτρης Κοντόπουλος-Στεφανία Λυμπερακάκη – Spiros Chalos

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More