Στεφανία Λυμπερακάκη: “Δεν είναι εύκολο… Είναι ακόμα νωπό”

Για χάρη της… Eurovision, η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Στεφανία Λυμπερακάκη αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Ολλανδό τραγουδιστή Γιάνες Χόιβελμανς. Η 18χρονη τραγουδίστρια θέλει να δώσει το 100% του εαυτού της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό και αυτός είναι ο λόγος που χώρισε με τον σύντροφό της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό OK και στον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε για αυτή την απόφασή της.

Εκτός από τη δυσκολία της προετοιμασίας για την Eurovision, είχες να αντιμετωπίσεις ακόμα μία, τον χωρισμό σου από τον Ολλανδό μουσικό Γιάνες Χόιβελμανς. Πώς είναι η ψυχολογία σου τώρα;

Ήταν δύσκολο στην αρχή. Δεν είναι εύκολο να χωρίζεις από μια σχέση και ειδικά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, που προετοιμάζομαι για κάτι που ονειρευόμουν χρόνια. Αλλά έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη στον στόχο μου και ο Γιάνες το σέβεται αυτό. Κατάλαβε ότι δεν υπήρχε χρόνος για εμάς και έτσι χωρίσαμε. Στην αρχή, όπως σου είπα, ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι καλύτερα. Νιώθω ότι έχει καθαρίσει το μυαλό μου και μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτό που κάνω. Πριν πάρουμε την απόφαση να χωρίσουμε, το συζητήσαμε πολύ. Έχουν περάσει πέντε εβδομάδες από τότε. Είναι ακόμα νωπό. Αλλά με βοηθάει πολύ το ότι χωρίσαμε σαν φίλοι και επικοινωνούμε πολύ συχνά. Πριν από δεκαπέντε λεπτά μιλούσαμε με μηνύματα.

Read More

And More