Στεφανία Λυμπερακάκη: Η εξομολόγηση για τα τεχνικά προβλήματα στον τελικό της Eurovision και το άγχος πάνω στη σκηνή

Η Στεφανία Λυπερακάκη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό μεσημεράκι” και περιέγραψε την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision. Η 18χρονη τραγουδίστρια που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία εκπροσώπησε την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού με το Last Dance καταφέρνοντας να φέρει τη δέκατα θέση. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε υπήρξαν αρκετά τεχνικά προβλήματα, αλλά και εκείνη είχε πολύ άγχος το οποίο όμως κατάφερε να κοντρολάρει.

“Ο τελικός ήταν οκ. Είχαμε πρόβλημα με το grenn screen, δεν ξέρουμε τι έγινε. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα εκείνη την ώρα. Ήταν λίγο δύσκολο. Ήμουν πολύ χαρούμενη που ήταν εκεί. Θέλω να πάω ξανά. Ήταν πολύ ωραία… Χάρηκα πολύ που πήγα με την Ελλάδα στη Eurovision.

Για προετοιμασία πηγαίνουμε τρία τραγούδια πριν. Περιμένεις πίσω με πολύ άγχος αλλά ήταν εκεί ο Φωκάς Ευαγγελινός που μου έλεγε ότι όλα θα πάνε καλά. Και στο green room που περιμένουμε για τη βαθμολογία και εκεί υπάρχει πολύ άγχος… Έκανα πάρα πολλές πρόβες και στο ξενοδοχείο μου είπε ο Φωκάς ότι θα έχουμε πολλές πρόβες… Έκανα διατροφή γιατί έπρεπε να εφαρμόζει σωστά το ρούχο.

Είχα πάρα πολύ άγχος… Το ήθελα πάρα πολύ να περάσουμε στον τελικό. Αλλά εγώ είμαι κάποιος που λέει ότι “οκ θα το κάνω και βλέπουμε” είπε μεταξύ άλλων η Στεφανία.

Read More

And More