Στεφανία Ρίζου: Πέρασα κατάθλιψη για πολλά χρόνια!

Την γνωρίσαμε μέσα από το γαλλικό talent show, The Voice που με την φωνή της κατάφερε να αγγίξει τoυς πάντες. Eίναι πάντα με μια βαλίτσα στο χέρι αφού πηγαινοέρχεται στο Παρίσι! Η Στεφανία Ρίζου μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για τα σχέδια της αλλά και για την κατάθλιψη που βίωσε όταν έχασε αγαπημένα της πρόσωπα!

Eνώ είστε μια πολύ όμορφη γυναίκα, εξαιρετικά ταλαντούχα και με ωραία φωνή, δεν είχατε καταφέρει να ξεχωρίσετε μέχρι πριν από το παιχνίδι, The Voice στην Ελλάδα. Για ποιον λόγο;

Έχω το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, γιατί ενώ είχα πολλές ευκαιρίες να κάνω μεγάλα πράγματα, τις πέταξα όλες, επειδή το είδος της μουσικής που μου πρότειναν δεν με εξέφραζε. Δεν κάνω λαϊκό τραγούδι οπότε στην Ελλάδα αυτόματα οι επιλογές περιορίζονται σε λίγους ανθρώπους, με τους οποίους δεν κατάφερα να συνεργαστώ. Τόσα χρόνια έψαχνα για ένα πολύ καλό υλικό δισκογραφικά και δεν κατάφερα να το βρω. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν έχω καταφέρει να ξεχωρίσω!

Υπήρξαν άνθρωποι του χώρου, που ηθελημένα δεν σας προώθησαν ή στάθηκαν εμπόδιο στην καριέρα σας;

Έχει συμβεί να μην με προωθήσουν, ενώ είχε φτάσει η στιγμή που θα μπορούσε να γίνει. Δεν είχα βοήθεια. Στην Ελλάδα τα πράγματα δεν είναι τόσο αξιοκρατικά, αν θέλετε, χωρίς να σημαίνει ότι βάζω τον ευατό μου πάνω απ΄άλλους ανθρώπους που έχουν κάνει καριέρα.

Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή της ζωή σας;

Όταν έχασα ανθρώπους από τη ζωή μου. Έχει φύγει η πρώτη μου ξαδέλφη σε ατύχημα, αλλά και φίλοι μου. Εκεί, δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν γλιτώνεις τον πόνο. Δαγκώνεις τα χείλη, παλεύεις και περιμένεις.

Περάσατε κατάθλιψη;

Για πολλά χρόνια. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου έρχεται και φεύγει. Νομίζω ότι η δύναμη που χρειαζόμαστε είναι μέσα μας, αρκεί να γίνει ένα κλικ και να τη βρούμε.Η δουλειά, σε οποιαδήποτε μορφή της, μου έδινε δύναμη, είτε τραγουδούσα, είτε έπαιρνα ένα καμβά και ζωγράφιζα. Πρέπει να απασχολείς το μυαλό και το σώμα σου. Μόνο αυτό μπορεί να σε βγάλει από την κατάθλιψη. Δεν μπορείς να περιμένεις από κανέναν να σε βοηθήσει, εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί!

Read More

And More