Σταυρούλα Τζαφέρη: «Έπεσα, αυτή είναι η επίσημη εκδοχή, αλλά ξέρουν τι έχει συμβεί» – Η κατάθεση της food blogger

Διαφορετική τροπή φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της γνωστής blogger, Σταυρούλας Ελένης Τζαφέρη, που ζει στην Κρήτη.

Όπως προκύπτει από όσα έγραψε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο twitter, έπεσε από τις σκάλες και δεν τραυματίστηκε από τρίτο άτομο.

«Έπεσα. Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή», απάντησε σε μία follower που την ρώτησε, συμπληρώνοντας: «Αυτό δήλωσα επίσημα, αλλά ξέρουν τι έχει συμβεί, θα προσέχουν. Ήμουν πολύ ταραγμένη για να κάνω κάτι παραπάνω, μέχρι μπροστά σε ψυχίατρο μίλησα μαζί τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο τον πήρανε αυτόφωρο, εμένα με πήγαν με το ΕΚΑΒ», έγραψε στο twitter η Σταυρούλα Τζαφέρη.

Σου θυμίζουμε, πως η ίδια η Σταυρούλα Τζαφέρη γνωστοποίησε με μία φωτογραφία της το περιστατικό, αναρτώντας μία φωτογραφία με μελανιασμένη όλη τη δεξιά πλευρά του προσώπου της. Ακολούθησαν και άλλα στιγμιότυπα από το νοσοκομείο.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν με νόημα στον ΑΝΤ1, σχετικά με την υπόθεση, ότι «μια από τις ακολούθους της στα social media κάλεσε στο 112 και ανέφερε ότι την βλέπει χτυπημένη. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της. Αρχικά η Σταυρούλα Τζαφέρη δεν ήθελε να τους ακολουθήσει, αλλά τελικά την έπεισαν και την πήγαν σε δύο νοσοκομεία».

«Παντού είπε ότι γλίστρησε σε βρεγμένο δρόμο και έπεσε» τονίζουν οι αστυνομικές πηγές, υπογραμμίζοντας πως «ούτε οι γείτονες ούτε οι γονείς της μιλούν για ξυλοδαρμό».

Συμπληρώνουν ότι «την εξέτασε ψυχολόγος και δεν “είδε” περιστατικό βίας, αντίθετα είπε ότι αντιμετωπίζει άλλους είδους ζήτημα (εξάρτησης) για το οποίο χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη» (σημ: όπως αναφέρει και η ίδια στην ανάρτηση της ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολαου“).

Οι πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία αναφέρουν ότι «μένει σε σπίτι με έναν Βρετανό, με τον οποίο όμως δεν είναι ζευγάρι και διαμένουν σε ξεχωριστά δωμάτια».

Τέλος, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ενημερώθηκε, αλλά δεν άσκησε δίωξη σε κανέναν και έτσι η υπόθεση τέθηκε ήδη στο αρχείο.

Read More

And More