Στέφανος Δημουλάς: Η απάντηση για τη διαφωνία με τη Μαρίνα Λαμπροπούλου – Πώς είναι η σχέση τους σήμερα;

Για την έντονη διαφωνία που σημειώθηκε ανάμεσα στον ίδιο και την Μαρίνα Λαμπροπούλου στο τελευταίο Live του Dancing with the Stars μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ο Στέφανος Δημουλάς.

«Και εγώ και η Μαρίνα λειτουργούμε με πολύ μεγάλο πάθος και αφοσίωση πάνω στον χορό όπου έχουμε αφιερώσει όλη μας τη ζωή και είμαστε και μεσογειακή τύποι οπότε είμαστε εκρηκτικοί. Λειτουργούμε με πολύ μεγάλο πάθος σε αυτό οπότε, εν τη ρύμη του λόγου μπορεί να φύγουν κάποια πράγματα και να αποκτήσουν μια άλλη σημασία ίσως στο κοινό. Με τη Μαρίνα πάντως έχουμε μια άριστη σχέση» είπε ο Στέφανος Δημουλάς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ατάκα “δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά” που του είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

«Αν με έλεγε “δασκάλα με τα μελαχρινά μαλλιά” θα το δεχόμουν καλύτερα, αν ήμουν ξανθός γιατί όχι; Στη Μαρίνα εκείνη την ώρα ήρθε στο μυαλό να πει κάτι με δάσκαλο. Είπα ότι πρέπει να μάθει να ακούει, δεν αλλάζω την άποψή μου. Αυτή η άποψη είναι για πάρα πολλούς ανθρώπους. Υπήρχε μια επαγγελματική ένταση, δημιουργική ας πούμε ένταση, και ήθελε να εκφράσω και εγώ με κάποιο τρόπο την άποψή μου γι΄αυτό είπα και αυτό στη Μαρίνα. Νομίζω θα το ξαναέκανα. Δε θα άλλαζα κάτι από όλα αυτά που έγιναν γιατί ήταν αληθινά» είπε.

Read More

And More