Στέφανος Καπίνο – Μιρκέτα Βιδάλη: Το pool πάρτι λίγο πριν τον γάμο τους!

Έπειτα από έξι χρόνια κοινής πορείας και αρκετές δυσκολίες, ο Στέφανος Καπίνο και η Μιρκέτα Βιδάλη αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να επισφραγίσουν με τον καλύτερο τρόπο τον μεγάλο έρωτα που ζουν. Το ζευγάρι, που τους τελευταίους μήνες έμενε στην Βρέμη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Στέφανου Καπίνου, θα παντρευτεί στην Ερμιόνη Αργολίδας. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Μιρκέτα Βιδάλη και ο Στέφανος Καπίνο βρέθηκαν μαζί με τους φίλους τους στην Μύκονο και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Από τα μέσα της εβδομάδας όμως, το ζευγάρι βρίσκεται στην Ερμιόνη, επιμελείται τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου και ανυπομονεί για την μεγάλη μέρα. Πριν από λίγο καιρό, η σχεδιάστρια ρούχων ταξίδεψε στο Μιλάνο μαζί με τις κολλητές της, ώστε να κάνουν ένα ξεχωριστό bachelorette party. Η Μιρκέτα ως λάτρης του Instagram και φυσικά ως youtuber μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Μια ανάσα πριν τον γάμο, η Μιρκέτα Βιδάλη και ο Στέφανος Καπίνο διοργάνωσαν ένα pool party για όλους τους φίλους τους και δεν σταμάτησαν να τρώνε και να χορεύουν όλα τα είδη μουσικής. Το ζευγάρι είναι full in love και παρά τα χρόνια που τους χωρίζουν, αφού εκείνη είναι μεγαλύτερη, έχουν καταφέρει να βρουν το μυστικό της επιτυχίας!

Δες τα στιγμιότυπα:

Με το καλό!

 

Read More

And More