Στέφανος Κασσελάκης: «Εννοείται ότι έκανα αγγαρείες στον στρατό» – Οι λεπτομέρειες για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ

Μόλις δυο ημέρες αφότου απολύθηκε από τον στρατό, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στη στρατιωτική του θητεία αποκαλύπτοντας πως έκανε και αγγαρείες, ενώ μίλησε και για τον επικείμενο γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπεθ.

«Συμμετείχα κάθε μέρα σε όλο το πρόγραμμα, στις υπηρεσίες, εκπαιδεύσεις. Ήταν θερμό το κλίμα και εξαιρετική ευκαιρία να συναναστραφώ με νέο κόσμο ο οποίος έχει σταματήσει να ονειρεύεται. Έκανα αγγαρεία, μαγειρεία, λάντζα» είπε με χαμόγελο ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος στη συνέχεια ανέπτυξε το σκεπτικό του γύρω από το πως πρέπει να διαμορφωθεί η στρατιωτική θητεία των Ελλήνων αλλά και το μισθό με τον οποίο πρέπει να αμοίβονται.

 

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτήθηκε και για τον επικείμενο γάμο του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, με τον ίδιο να απαντά, «Θα έχουμε γάμο σύντομα, προχωράνε οι προετοιμασίες. Θα γίνει στην Κρήτη, στην ιδιαίτερη πατρίδα μου σε πολύ στενό κύκλο».

«Και οι δυο μας έχουμε κουραστεί από τις κάμερες και την έλλειψη της ιδιωτικότητάς μας. Σίγουρα ο Τάιλερ, επειδή τώρα μαθαίνει τα ελληνικά, δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς λέγεται γύρω του όταν περπατάει. Γνωρίζουμε και το έχουμε δει και οι δυο, ότι αυτό που κάνουμε αποδίδει, έχουμε και έναν ιερό σκοπό.

Είμαι 36χρονών, έχω ζήσει έξι μήνες μια πορεία με μεγάλη συγκίνηση… αν αυτό σημαίνει ότι εμείς θα έχουμε λιγότερη ιδιωτικότητα όπου πάμε και θα τα παρουσιάζουν κάποια ψευδώς, όπως ότι δήθεν ξέχασα τον εθνικό ύμνο στην ορκομωσία… Αυτά δεν κοστίζουν τίποτα στον κόσμο, είναι ανούσια πράγματα. Το θέμα είναι αυτό που κάνουμε… θέλουμε να δούμε αν  μπορούμε να φέρουμε κάποιο αποτέλεσμα στον κόσμο» είπε σε άλλο σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης για το συνεχές κυνηγητό με τις τηλεοπτικές κάμερες.

Read More

And More