Στέφανος Κασσελάκης: Γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι «σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας»

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας ΤΑΖ αναφέρει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας» με τον σύντροφό του, τον Tyler McBeth. Το αφιέρωμα του γερμανικού εντύπου στον 35χρονο υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει τίτλο «το ηλιοκαμένο αγόρι από τις ΗΠΑ».

Το άρθρο της γερμανικής ΤΑΖ, σχολιάζοντας τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον Α’ γύρο εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και τις πιθανότητες που έχει στις δεύτερες κάλπες της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου για ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ότι ο ίδιος συζεί με τον σύντροφο του Tyler McBeth και προσθέτει ότι το ζευγάρι σχεδιάζει να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Βερολίνου, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό του, μέσω παρένθετης μητέρας. «Με στενοχωρεί που μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα».

Ο 35χρονος υποψήφιος διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άμεση ευθυγράμμιση της ελληνικής νομοθεσίας με τις πιο προοδευτικές ευρωπαϊκές χώρες σε όλα τα θέματα ισότητας και προστασίας των γυναικών, των μονογονεϊκών οικογενειών, των αναπήρων και των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων».

«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει πρότυπο ένταξης και ισότητας σε όλη την Ευρώπη», είπε στη διάρκεια της συνέντευξης – αφιέρωμα της γερμανικής TAZ με τίτλο «το ηλιοκαμένο αγόρι από τις ΗΠΑ».

 

Read More

And More