Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη – «200 ευρώ κόστισε το βίντεο»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αύριο Παρασκευή 15/3 παρουσιάζεται στην Θήβα για τη στρατιωτική του θητεία και όπως ήταν επόμενο πήγε σήμερα για το… απαραίτητο κούρεμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, μέσα από το οποίο μας δείχνει τις προετοιμασίες που έκανε για να πάει φαντάρος. Λίγο μετά ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσα από τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ:

«Έχει τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μακιγιέζ, φωτογράφο. Εικάζω ότι περισσότερη ώρα του πήρε να φτιάξει το βίντεο στο TikTok απ’ όσο θα διαρκέσει η στρατιωτική τoυ θητεία… γιατί σε λίγο θα τον βγάλετε και ήρωα (σ.σ.: που πάει φαντάρος). Στη ζωή, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αυτό το βίντεο που είδατε έχει κοστίσει από 50.000 έως 100.000 ευρώ. Για να έχεις τρικάμερο, φώτα, μακιγιέζ, σεναριογράφο, κοντινό στη Φάρλεϊ, κοντινό στο σβέρκο από πίσω, μοντάζ… Μπράβο, αλλά μην κοροϊδευόμαστε τώρα, εντάξει; Μην τον βγάλουμε και ήρωα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο και έτσι δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο Tik Tok, όπου έκανε χιούμορ για το… κόστος του πρώτου βίντεο όπου τον δείχνει να κουρεύεται.

«Βρε Άδωνι! 200 ευρώ έκανε το βίντεο και μου πήρε λιγότερο από μία ώρα, με το κούρεμα μέσα» απάντησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι Γεωργιάδη.

@skasselakis 5 δισ. ευρώ δολάρια και γιεν #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Read More

And More