Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη του ανάρτηση ως φαντάρος – «Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας, έστω για λίγες εβδομάδες»

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε σήμερα Παρασκευή 15/3 στις 16:00 το Κέντρο Πυροβολικού στη Θήβα, για να παρουσιαστεί ως… φαντάρος!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περάσει πολύ χρόνο στην Θήβα, αφού όλη και όλη η στρατιωτική θητεία του θα είναι 20 ημερών. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ως φαντάρος πια.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέβασε φωτογραφίες από την ώρα που περνά την πύλη του στρατοπέδου και στη λεζάντα έγραψε: «Σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα. Πόσο μάλλον για εμένα, ένα «παιδί της Ομογένειας». Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας – έστω για λίγες εβδομάδες. Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164