Στέφανος Κασσελάκης: Ο σύντροφός του, Tyler McBeth μιλά για τα σχέδιά του – «Θέλω να προσφέρω πολλά στην Ελλάδα»

Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler, μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και αποκάλυψε πως σκοπεύει να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα, καθώς θέλει να προσφέρει στη χώρα μας σε ό,τι έχει να κάνει με τον ιατρικό τομέα.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς, είναι ένα νέο ταξίδι, νομίζω είναι ένα εξαιρετικό σενάριο που πρέπει να αποδείξουμε στη χώρα ότι μπορούμε να προσφέρουμε και όλα όσο μπορούμε να προσφέρουμε στην ίδια τη χώρα. Σίγουρα η Ελλάδα είναι το νέο μας σπίτι, υπάρχουν ευκαιρίες για το ιατρικό επάγγελμα εδώ.

Έχω σπουδάσει πολλά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχω μεγάλη εμπειρία από τις Ηνωμένες Πολιτείες που θα φέρω εδώ στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να προσφέρω και με την πάροδο του χρόνου θα προσδιορίσουμε τι ακριβώς θα είναι αυτά και είμαι ενθουσιασμένος να ασχοληθώ με αυτό τις ερχόμενες εβδομάδες» είπε ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler.

«Την πρώτη εβδομάδα έγιναν πολλά, ήταν διασκεδαστικό, ήταν εντυπωσιακό. Βλέπουμε συχνά τους γονείς του Στέφανου. Η μαμά του γύρισε γρήγορα πίσω γιατί είχε δουλειά στις ΗΠΑ. Είχαμε ένα ωραίο δείπνο μαζί, τους δείξαμε την Ακρόπολη. Ήταν μόνο για δυο μέρες» συμπλήρωσε.

Read More

And More