Στέφανος Κασσελάκης: Όλες οι λεπτομέρειες για το σπίτι που αγόρασε στο Κολωνάκι

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους δίπλα στην πλατεία Κολωνακίου φαίνεται πως βρίσκεται το σπίτι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και της δημοσιογράφου Χριστιάνας Μανιάτη, o Στέφανος Κασσελάκης και ο αγαπημένος του, αγόρασαν τον τρίτο και τέταρτο όροφο μιας πολύ κεντρικής πολυκατοικίας. Τα μπάνια είναι μαρμάρινα, με τρία υπνοδωμάτια που το καθένα έχει το δικό του ξεχωριστό μπάνιο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ανακαινίστηκε πριν ένα περίπου χρόνο.

Η πρώην μεσίτρια του ακινήτου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Μega και ανέφερε: «Αυτό το ακίνητο ήταν στην αγορά εδώ και περίπου έναν χρόνο. Ο Κύπριος ιδιοκτήτης του, ο οποίος το είχε αγοράσει πριν περίπου δυο χρόνια και το ανακαίνιζε, το απέσυρε από την αγορά και όταν καλούσες για να κάνεις ραντεβού, γιατί κι εγώ και άλλοι συνάδελφοι είχαμε κλείσει ραντεβού, και μας έλεγε ότι πουλήθηκε το ακίνητο.

Είναι 248 τ.μ. σε δυο επίπεδα, έχει τρία μεγάλα μάστερ με μπάνιο το καθένα, ένα μεγάλο καθιστικό, μια τετραγωνισμένη βεράντα και μεγάλους χώρους καθιστικού, τραπεζαρίας με τζάκι. Η πολυκατοικία είναι της δεκαετίας του 70… Η αρχική τιμή που το είχαν βγάλει είναι 2,2 εκ. Μέχρι το Νοέμβριο ο ιδιοκτήτης έλεγε ότι κάτω από 1,9 εκ. δε το πουλάει. Ακούγεται ότι ο Κασσελάκης το πήρε 1,7 εκ.» ανέφερε μεταξύ άλλων η πρώην μεσίτρια του ακινήτου.

Read More

And More