Στέφανος Κωνσταντινίδης: Επιστροφή στο σπίτι με την σύζυγο και τον γιο του!

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε πριν λίγες μέρες ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης και τώρα πια επέστρεψε με την σύζυγό του Μαρία Δήμου και τον νεογέννητο γιο τους στο σπίτι. Το ζευγάρι, που υποδέχτηκε με χαρά το δεύτερο μωράκι του, πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο ΡΕΑ και είναι στα καλύτερά του.

Ο μπέμπης και η μητέρα του χαίρουν άκρας υγείας, όπως ανακοίνωσε η ιατρός του ζευγαριού, κυρία Στέλλα Παλέξα. Ενώ, και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετά τη γέννηση του γιού του ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: “Σ’ ευχαριστώ γυναικάρα μου” και αποκαλύπτοντας ότι το όνομα του μικρού θα είναι Αντώνης.

Όσο για τη γέννηση του μωρού και την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης, έγινε μάλλον λίγο επεισοδιακά. Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η ώρα του τοκετού, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά τον Κου Κου» και έφυγε τρέχοντας για να προλάβει τη γέννα.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος βρισκόταν κανονικά στο πόστο του μέχρι που οι τηλεθεατές είδαν, μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, την Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώνει τον λόγο της απουσίας του: “Η γυναίκα του Στέφανού μας γεννάει, θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς! Θα έρθει ο γιος. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μας. Μόλις έσπασαν τα νερά. Έχει φύγει τρέχοντας και περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή τα πολύ μεγάλα νέα. Να είναι ένα γερό παιδάκι…”, είπε η παρουσιάστρια του Star.

Read More

And More