Στέφανος Κωνσταντινίδης: “Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για τη “Φωλιά των Κου-Κου”‘

Τον Στέφανο Κωνσταντινίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Σου-Κου Family” λίγο μετά το φινάλε της “Φωλιάς των Κου-Κου“. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την ολοκλήρωση της εκπομπής και παραδέχτηκε ότι η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη και του έμαθε πολλά. 

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό χωρίς να όμως να σχολιάσει κάτι ενώ αρκέστηκε να πει ότι για εκείνον θα ήταν τιμή να ξανασυνεργαστεί μαζί της στο μέλλον.

“Η φετινή ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά ακόμα και για μένα που θεωρούσα ότι έχω εμπειρία από τον χώρο γιατί είμαι 22-23 χρόνια σε αυτόν. Με έκανε να μάθω πολλά πράγματα που τα κρατάω, οπότε θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έμαθα πολλά. Για αυτά που είπε η Κατερίνα, ρωτήστε την ίδια, δε θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά που είπε. Θέλω να της πω μόνο ότι την αγαπώ πολύ και την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, ξέρει εκείνη.

Είναι ένας καθάριος άνθρωπος και εκείνη και ο Κρατερός και θα είναι τιμή μου να δουλέψω ξανά μαζί της. Είμαστε επαγγελματίες και το κάνουμε αυτό το πράγμα, όχι από ματαιοδοξία αλλά για να ζήσουμε την οικογένειά μας. Το πιο σημαντικό είναι όμως να βρούμε καθάριους ανθρώπους. Εγώ έχω γεννηθεί με αλεξίσφαιρο και μπορώ να προχωράω καμαρωτός χωρίς να με νοιάζει τι γίνεται πίσω μου αλλά το έχει ανάγκη η ψυχή μου να δουλεύω με καθάριους ανθρώπους για αυτό θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναδουλέψω με την Κατερίνα. 

Read More

And More