Στέφανος Κορκολής: Αποθεώθηκε με τη Σοφία Μανουσάκη στις Γραμμές! Φωτογραφίες

Οι Μουσικές Ιστορίες του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη δείχνουν να έχουν πάρει το δρόμο τους. Ένας δρόμο θριαμβευτικό που αποκτά φανατικό κοινό και γίνεται στόμα με στόμα το πιο δυνατό «μυστικό» της πόλης.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν είναι η αυτοβιογραφία του Στέφανου Κορκολή μεταφρασμένη σε νότες. Κρύβει λοιπόν όλες τις ανατροπές, τις αντιθέσεις που έχει η ίδια η ζωή, τα θέλω και οι μουσικές του αγάπες, τα «χρώματα» που δένουν την ιστορία του και δημιουργούν το προσωπικό του ουράνιο τόξο.

Κι όμως. Στις Μουσικές Ιστορίες πρωταγωνιστές δεν είναι μόνο ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη που φυσικά αποθεώνονται.

Πρωταγωνιστές είναι και οι βιρτουόζοι μουσικοί που καταχειροκροτούνται , το ίδιο το ρεπερτόριο με την ανατρεπτική του διάσταση αλλά και το μοναδικό ακροατήριο που δίνει παλμό, προσλαμβάνει την ενέργεια και την ένταση των καλλιτεχνών και τη μετουσιώνει σε μέθεξη.

Οι Γραμμές σαν χώρος αγκαλιάζουν γλυκά τις Μουσικές Ιστορίες και δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε καλλιτέχνες, μουσικοί και ακροατήριο να γίνουν πραγματικά ένα!

Οι Μουσικές Ιστορίες θα ντύσουν μουσικά τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στις 24 και 31 Δεκεμβρίου αντίστοιχα αλλά και τα Σάββατα 28 Δεκεμβρίου και 4 Ιανουαρίου.

Δες φωτογραφίες από όσα έγιναν το Σάββατο

Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Ρούλα Πατεράκη

Ειρήνη Νικολοπούλου

Συντελεστές

Σοφία Μανουσάκη: τραγούδι

Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά, πλήκτρα

ΡόληΓιαμοπούλου: τύμπανα, κρουστά, τραγούδι

Σπύρος Γεωργαντάς: κιθάρες, τραγούδι

Βίκτωρ Κουλουμπής: μπάσο

Στέφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι

Read More

And More