Στέφανος Κορκολής: «Δεν ξεπερνιέται αυτή η αρρώστια»

Στέφανος Κορκολής: «Δεν ξεπερνιέται αυτή η αρρώστια» | tlife.gr

Τον άλλαξε η σοβαρή ασθένεια που πέρασε; Ξεπέρασε τελικά τον καρκίνο και τι κάνει από εδώ και πέρα για την υγεία του; Σε αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα απάντησε ο Στέφανος Κορκολής σε συνέντευξη του στο περιοδικό People.

/

«Όταν παθαίνεις μια τόσο σοβαρή ασθένεια, δεν ανέχεσαι τίποτα που να σε βλάπτει. Ούτε καν κάτι περιττό. Έτσι, βέβαια, έπρεπε να είμαι και πριν την αρρώστια. Αλλά μεγάλωσα σε ευγενικό περιβάλλον και η ευγένεια στην εποχή μας ισοδυναμεί με βλακεία.Κι όταν είσαι ευγενής, σε θεωρούν εύκολο θύμα. Αυτό το σταμάτησα. Με εκμεταλλεύτηκαν πολλοί άνθρωποι», δήλωσε για τις προσωπικές επιλογές του που άλλαξαν μετά την ασθένεια του.

Όσο για το αν ξεπεράστηκε ο καρκίνος, ο ίδιος απαντά: «Δεν ξεπερνιέται αυτή η αρρώστια. Την αποδέχεσαι, ζεις με αυτήν και πορεύεσαι. Βέβαια, αλλάζει η ζωή σου. Από την ημέρα που έκανα την εγχείρηση, τον περασμένο Οκτώβριο μαζεύτηκα σπίτι μου. Το σώμα δεν αντέχει τα μακρινά ταξίδια, από την Ιαπωνία ως τη Βραζιλία, που έκανα πριν δίνοντας κονσέρτα. Έκοψα το αλκοόλ και το τσιγάρο».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

READ more