Στέφανος Κορκολής: Νότες και μουσική για τους διαδικτυακούς του φίλους!

Σε μια υπέροχη κίνηση προχώρησε ο διεθνούς φήμης συνθέτης προς τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προέβη σε μια πολύ ευγενική χειρονομία, αυτή την περίοδο που όλοι μένουμε σπίτι, διαθέτοντας τις παρτιτούρες του στο κοινό αφιλοκερδώς μέσα από το διαδίκτυο.

Με αυτό τον τρόπο ο καθένας μπορεί να τις περιεργαστεί αλλά και να παίξει τα έργα του σπουδαίου συνθέτη.

Στον λογαριασμό του στο Instagram αλλά και στη σελίδα του στο Facebook θα βρείτε ήδη τις παρτιτούρες των έργων του «Sensitivities» και «Της Θάλασσας Νανούρισμα».

Δες τα βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Για τα φιλαράκια μου, που μου το ζήτησαν. Αυτή είναι η παρτιτούρα για πιάνο από το τραγούδι «Της θάλασσας νανούρισμα» (σε στίχους της μητέρας μου, Άντας Δούκα και σε ερμηνεία της αγαπημένης μου @alkistisprotopsalti ) μπορείτε να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μου http://www.stefanoskorkolis.com/ εκεί που λέει «παρτιτούρες» και να την εκτυπώσετε free, όπως και κάθε score που βρίσκεται εκεί 🎹😊 Κάνουμε υπομονή, μένουμε σπίτι, παίζουμε πιάνο, τραγουδάμε, για να περάσει ο χρόνος μας όμορφα και εποικοδομητικά 🎹🎶🎶🎶 Φιλικά, Στέφανος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Korkolis (@stefanoskorkolis_official) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Για τα (έγκλειστα λόγω ιού) φιλαράκια μου που παίζουν πιάνο 🎵🎵🎵 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να κατεβάσετε/δείτε την παρτιτούρα μπαίνετε στο http://www.stefanoskorkolis.com/, επιλέγετε δισκογραφία και πατώντας πάνω στο δίσκο ”First Touch” επιλέγετε είτε σε μορφή pdf είτε σε μορφή jpg να κατεβάσετε τη παρτιτούρα. (H παρτιτούρα ειναι διαμορφωμένη για σπουδαστές μέσης τάξης. ♫ ♪ )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Korkolis (@stefanoskorkolis_official) στις

Read More

And More