Στέφανος Κορκολής: Στη σκηνή μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι! Φωτογραφίες

Ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι είχε πριν λίγες μέρες ο Στέφανος Κορκολής, αλλά τώρα ευτυχώς είναι καλύτερα. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης βρέθηκε με ράμματα στη σκηνή και πραγματοποίησε μάλιστα, μια από τις εμφανίσεις του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες… Μια απροσεξία και ένα τζάμι που δεν είδε πηγαίνοντας στο κομμωτήριο ήταν η αιτία για να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Αφού χτύπησε και είχε αίματα στο σημείο του τραύματος, βρέθηκε στο στούντιο του “Ε” για μια προγραμματισμένη συνέντευξη. Εκεί τον είδαν οι γιατροί και τον ανάγκασαν (αν και ο ίδιος επέμενε πως δεν έπαθε κάτι) να πάει στο νοσοκομείο.
Τελικά έκανε την επέμβαση, και όπως αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, που τον φιλοξένησαν στην εκπομπή τους (δες εδώ απόσπασμα) είχε άγιο που μπήκε για την επέμβαση, αφού το τραύμα ήταν τελικά αρκετά βαθύ.
Ευτυχώς, ο κίνδυνος πέρασε, και ο Στέφανος Κορκολής επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αν και θα έπρεπε να ξεκουραστεί ίσως λίγο παραπάνω, εκείνος έμεινε πιστός στο ραντεβού με τους θαυμαστές του στην Αθηναΐδα, το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Με τα ράμματα στο κεφάλι, εμφανίστηκε στη σκηνή, έχοντας στο πλευρό του την ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη στην παράσταση “Φάσμα Ασμάτων”. “Πρόκειται για ένα μουσικό φάσμα, που περιέχει άσματα, τραγούδια, μουσικές, που προέκυψαν από τις εσωτερικές ανάγκες του κάθε δημιουργού, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς συγκεκριμένο σκοπό και λόγο”, είχε δηλώσει ο Στέφανος Κορκολής για αυτές τις εμφανίσεις που θα συνεχιστούν ως το τέλος του Φλεβάρη.
Δες φωτογραφίες:

Να του ευχηθούμε περαστικά!

Read More

And More