Στέφανος Μιχαήλ: Ερωτευμένος ο γοητευτικός ηθοποιός με Κύπρια καλλονή;

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Στέφανος Μιχαήλ αποτελεί έναν από τους πιο σέξι και γοητευτικούς ηθοποιούς της εγχώριας showbiz. Ο Κύπριος ηθοποιός, ο οποίος μέχρι πρότινος συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά 8 Λέξεις, έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο φαίνεται πως αυτή την περίοδο… είναι ερωτευμένος!

Σύμφωνα με το κυπριακό site ilovestyle.com, ο Στέφανος Μιχαήλ διατηρεί σχέση με την Κύπρια καλλονή Νάταλι Κάτερ, η οποία για όσους δεν θυμούνται είναι η πρώην σύντροφος του Δώρου Παναγίδη από το Power Of Love. Το ζευγάρι κρατάει την σχέση του μυστική καθώς τόσο ο ηθοποιός όσο και η σέξι χορεύτρια δεν θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους.

Να σου θυμίσουμε πως πρόσφατα ο Στέφανος Μιχαήλ ήταν καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου κι όταν ρωτήθηκε εάν είναι σε σχέση, εκείνος χαμογελώντας δήλωσε πως είναι πάρα πολύ καλά. Φυσικά κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση αυτή. Ο χρόνος θα δείξει τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους.

Δες φωτογραφίες της Κύπριας καλλονής που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του Στέφανου Μιχαήλ:

Read More

And More