Στέφανος Μιχαήλ: Η απάντηση για τις σχέσεις με την κόρη της συντρόφου του, Νάταλι Κάτερ

Ο Στέφανος Μιχαήλ μίλησε για την προσωπική του ζωή και το πώς είναι οι σχέσεις του με την κόρη της 35χρονης συντρόφου του, Νάταλι Κάτερ στο περιοδικό HELLO! και στη δημοσιογράφο, Σόνια Μαγγίνα.

Ο Στέφανος Μιχαήλ, που από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστεί στο Famagusta, απάντησε για το αν το γεγονός ότι έχει ανοιχτεί περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελεί απόδειξη της σημασίας της σχέσης του. «Ναι, μπορείς να το πεις και έτσι. Είναι μια σχέση που βλέπουμε πολύ σοβαρά με τη Νάταλι. Ήδη συγκατοικούσαμε εδώ και καιρό και τώρα θα έχουμε το δικό μας σπίτι. Σιγά σιγά θα εξελιχθούν τα πράγματα και θα πάρουν τον δρόμο τους» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Μιχαήλ.

Σχετικά με την κόρη της συντρόφου του, ο Στέφανος Μιχαήλ εξομολογήθηκε: «Είναι κάτι που δεν θέλω να συζητώ ιδιαίτερα, γιατί είναι όντως ευαίσθητο και πολύ προσωπικό κομμάτι. Θα πω, ωστόσο, πως είναι μια απόφαση την οποία πρέπει να πάρεις συνειδητά, έχοντας σκεφτεί πολύ καλά και σε βάθος. Για μένα, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι το παιδί της Νάταλι.

Όσο αγαπώ τη μητέρα, αγαπώ και την κόρη. Όμως, είναι κάτι που πρέπει να γίνει σοβαρά και ουσιαστικά, να δεχτείς και να συνειδητοποιήσεις τι κάνεις και να το κάνεις 100% με τον σωστό τρόπο. Αν κάποιος έχει αμφιβολία, έστω και 1%, καλύτερα να μην το κάνει. Τα παιδιά είναι αυτά που πληγώνονται περισσότερο, είναι αυτά που διατρέχουν τον κίνδυνο ενός τραύματος που μπορεί να μην κλείσει ποτέ. Πρέπει να προστατεύουμε και να προσέχουμε τα παιδιά, πριν και πάνω απ’ όλα».

Read More

And More