Στέφανος Μιχαήλ: Ο κούκλος πρωταγωνιστής του Τατουάζ μιλά για τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου

Από το Μπρούσκο μέχρι το Τατουάζ εξελίχθηκε και πολλαπλασίασε τον αριθμό των θαυμαστριών του, που στο πρόσωπό του ανακάλυψαν το νέο σέξι είδωλο της Μικρής Οθόνης. Ο Στέφανος Μιχαήλ δε δείχνει να ξέφυγε καθόλου από την κανονικότητά του κι αυτό τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Ο νεαρός ηθοποιός μιλά για όλα στο περιοδικό Glow.

Mε δεδομένη την κρίση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση, ήταν αναμενόμενο το Τατουάζ να γίνει το φετινό χιτ; Τα δεδομένα τώρα είναι καλύτερα. Τώρα γίνονται παραγωγές, ενώ τότε δε γίνονταν καθόλου. Η επιτυχία βασίζεται στο εξαιρετικό σενάριο, την τεχνική επιμέλεια του Ανδρέα Γεωργίου και το καστ. Θεωρώ ότι έχουμε βρει μια πολύ ωραία συνταγή. Υπάρχει καλό κλίμα στα σετ την ώρα της δουλειάς και όλοι είναι άψογοι επαγγελματίες.

Θεωρείτε ότι ευθύνεται και το γεγονός ότι υπήρχε ένα κενό στις εγχώριες αστυνομικές σειρές; Προφανώς, γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο, τα τελευταία χρόνια, στην ελληνική τηλεόραση με αυτό το concept. Και στο εξωτερικό αυτό πουλάει πολύ. Όλα γίνονται εύκολα στο διαδίκτυο. Κάθεσαι σπίτι, βλέπεις τη σειρά σου, δε χρειάζεται να πας σινεμά, δεν περιμένεις να έρθει η ώρα που θα παίξει. Είναι πολύ καλές οι παραγωγές του εξωτερικού. Είναι trend.

Εσείς παρακολουθείτε σειρές; Ναι! Αυτό το διάστημα, το Peaky Blinders. Καταπληκτικό!

Όταν διαβάσατε το σενάριο του Τατουάζ, ποιες ήταν οι πρώτες σας σκέψεις; Μου άρεσε πάρα πολύ αρχικά ό,τι είχα διαβάσει και ξεκίνησα με τον ρόλο του Άλεξ. Ο πιλότος που κάναμε ήταν μαγικός, είχε ατμόσφαιρα, είχαμε χρόνο να το δουλέψαμε, το σκηνικό, και από την πρώτη στιγμή που γυρίσαμε το πρώτο επεισόδιο ήξερα ότι αυτή η σειρά θα σκίσει. Ο Ανδρέας Γεωργίου μου το πρότεινε επειδή είχαμε ήδη συνεργαστεί στο Μπρούσκο.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τη συνεργασία σας; Ο Ανδρέας είναι, εκτός από φίλος, και αδελφός και δάσκαλος. Πήρα πάρα πολλά από αυτόν, με καθοδήγησε όλα αυτά τα χρόνια, ήταν δίπλα μου, με στήριξε και με στηρίζει και θέλω να του πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Read More

And More