Στέφανος Ντούσκος: Το δημόσιο μήνυμα θαυμασμού της συντρόφου του μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Στέφανος Ντούσκος είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής ο οποίος κέρδισε χρυσό μετάλλιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο 24χρονος κωπηλάτης κατέκτησε την κορυφή, ανεβάζοντας στροφές μετά το πρώτο 500αρι. Με το που πέρασε στην πρώτη θέση, ο Στέφανος Ντούσκος έγινε… καπνός, κατατροπώνοντας τους αντιπάλους του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να τον… πιάσουν μετά τα 1000 μέτρα.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 30 Ιουλίου τα social media και οι τηλεοπτικές εκπομπές γέμισαν με μηνύματα υπερηφάνειας για τον Έλληνα χρυσό Ολυμπιονίκη. 

Μεγάλη συγκίνηση για τους δικούς του ανθρώπους, την οικογένειά του η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη την επιτυχία του, αλλά και την σύντροφό του, Ευαγγελία Αναστασιάδου, η οποία είναι επίσης επαγγελματίας αθλήτρια της κωπηλασίας.


“Κοιτάω ώρες αυτήν την φωτογραφία κι όμως δεν θα έχω ποτέ αρκετά λόγια για να περιγράψω το πως νιώθω— Γιατί δεν είναι θαύμα ούτε ευκαιρία ούτε τύχη όπως θα έλεγαν κάποιοι είναι σκληρή δουλειά , θέληση και κουράγιο. Και μιλάω για αυτή την θέληση που όσες φορές και αν πέσεις θα σηκωθείς γιατί ξέρεις πως μια μέρα θα τα καταφέρεις και ήρθε η μέρα. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να μπορούσα να είμαι εκεί για να σου κάνω την μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου και ας μην ήταν αρκετή. Είσαι στην κορυφή του κόσμου και παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος”,  έγραψε στο instagram η σύντροφός του.

 

Read More

And More