Στέφανος Τσιτσιπάς: Βόλτα για… παγωτό με τη σύντροφό του στη Βουλιαγμένη! [pics]

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μακριά από τις αθλητικές του υποχρεώσεις. Ωστόσο, το νούμερο «6» της παγκόσμιας κατάταξης δεν είναι μόνος, αλλά μαζί του βρίσκεται και η νεαρή σύντροφός του, Θεοδώρα Πεταλάς, με την οποία ο διάσημος τενίστας είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες.

Πρόσφατα, οι δυο τους επισκέφθηκαν τη Μύκονο, προκειμένου να κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και να γνωρίζει τις ομορφιές του νησιού των ανέμων η 25χρονη αθλήτρια. Εκεί, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στη θάλασσα να κολυμπούν και να παίζουν με το νερό, αλλά και κατά τη διάρκεια βόλτας τους στα γραφικά σοκάκια.

Το ζευγάρι, όμως, μετά την απόδραση στο νησί των ανέμων, επέστρεψε στην Αθήνα και συνεχίζει να ζει τον έρωτά του ελεύθερα πια, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι. Πρόσφατα, λοιπόν, οι δυο τους απαθανατίστηκαν κατά τη διάρκεια απογευματινής βόλτας τους στην Βουλιαγμένη.

Ντυμένοι casual και εμφανώς ανανεωμένη από την πρόσφατη απόδρασή τους, απόλαυσαν έναν περίπατο στους δρόμους της περιοχής τρώγοντας παγωτό και δείχνοντας πολύ ταιριαστοί μαζί. Ο Στέφανος, μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη του φωτογράφου, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά του χαμογέλασε πλατιά.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More