Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποθεώθηκε από το twitter – “Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο πρώτος Έλληνας τενίστας που καταφέρνει να φτάσει σε τελικό Grand Slam, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, απέναντι στο απόλυτο φαβορί και έναν από τους καλύτερους τενίστες όλων των εποχών, Νόβακ Τζόκοβιτς, άγγιξε το όνειρο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Σ’ έναν εκπληκτικό τελικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός στο ξεκίνημα του αγώνα, προηγήθηκε με 2-0 σετ και έφτασε μια ανάσα πριν από την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως, δεν είχε πει την τελευταία λέξη του. Ο Σέρβος τενίστας, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, εξαπέλυσε την αντεπίθεση του, κατέκτησε τρία σετ στη σειρά και λύγισε την αντίσταση του Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέδειξε περίτρανα, ότι μόνο τυχαία δε βρέθηκε στο μεγάλο τελικό, κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό του και τον αντιμετώπισε με θάρρος, επιμονή και γενναιότητα. Σίγουρα, θα έχει κι άλλες τέτοιες ευκαιρίες στο μέλλον, το οποίο αναμένεται να είναι λαμπρό!

Η εμφάνιση του Στεφάνου Τσιτσιπά γέμισε υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες, που εξέφρασαν την αγάπη τους μέσα από το Twitter. Οι χρήστες του δημοφιλούς Μέσου κοινωνικής δικτύωσης των αποθέωσαν και τον έστεψαν νικητή στις καρδιές τους. 

Δες τα καλύτερα tweets:

 

Read More

And More