Στέφανος Τσιτσιπάς: Δίνει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει από την Πάουλα Μπαντόσα

Μια επίθεση από χάκερ στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram – που έσβησε όλες τις φωτογραφίες τους – πυροδότησε τις φήμες ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έχουν χωρίσει. 

Σε συνέντευξή του στη γαλλική Le Soir, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στη σχέση του με την Παύλα, δίνοντας οριστικά τέλος στις φήμες χωρισμού.

«Έχω κλειστά τα αυτιά μου εδώ και καιρό και είμαστε λιγότερο ενεργοί στα social media. Πολύς κόσμος διασκεδάζει με το να καταστρέφει τα πάντα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Η γνωριμία μου με την Πάουλα μού έδωσε μια άλλη οπτική για τη ζωή γενικά. Πριν ήταν μόνο το τένις, 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Και στα πρώτα στάδια της καριέρας μου δεν περνούσα πολύ χρόνο με την οικογένειά μου.

Για πολλούς αυτές οι σχέσεις δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία, αλλά για εμένα είναι πολύ σημαντικές. Είναι κομμάτι της ζωής μου που επίσης απαιτεί χρόνο, αλλά όχι τόση ενέργεια. Το να έχω την Πάουλα στο πλευρό μου είναι υπέροχο. Διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου» εξομολογείται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Read More

And More