Στέφανος Τσιτσιπάς για Πάουλα Μπαντόσα: «Είμαστε αδελφές ψυχές – Δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση»

Σε νέα σχέση ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή Πάουλα Μπαντόσα.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε μετά την ανάρτηση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα να ποζάρει αγκαλιά με την Πάουλα Μπαντόσα

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε σε αποκαλύψεις για τη νέα του σύντροφο…

«Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ενώ τόνισε πως με την Πάουλα υπάρχει μια έντονη πνευματική σύνδεση στις αδελφές ψυχές τους.

«Θα σας πω αυτό: έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ καμία άλλη τόσο πολύ, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος, γιατί άκουσα το ίδιο και από εκείνη. Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη. Θα ήταν λάθος αν αυτό δεν συνέβαινε, πολύ λάθος. Η ενέργεια που έχουμε είναι εξαιρετική, είναι πολύ όμορφο να το ζεις αυτό. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο.

Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, στις αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο, γιατί όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι θα βρεις κάτι και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Read More

And More