Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι διάσημοι της ελληνικής showbiz υποκλίνονται στη νίκη του!

Κορυφαία νίκη και ιστορική διάκριση για τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά. Ο διάσημος αθλητής με μια επική ανατροπή σε έναν τελικό – θρίλερ που έγινε στο Λονδίνο, νίκησε με 2-1 σετ τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ και κατέκτησε τον τίτλο στο ATP Finals. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Έλληνας πρωταθλητής έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στο τουρνουά των κορυφαίων τενιστών του πλανήτη, αν και αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση.

Παράλληλα, έγινε ο νεότερος πρωταθλητής της διοργάνωσης, καθώς κατάκτησε την πρώτη θέση σε ηλικία μόλις 21 ετών και τριών μηνών. Μάλιστα, κέρδισε 2.656.000 σε χρηματικό έπαθλο και 1.300 πόντους ATP Rankings, για τους πέντε αγώνες που έδωσε σε αυτό το τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθεώθηκε από τα ξένα ΜΜΕ στην Ευρώπη και χαρακτηρίστηκε ως ο νέος… Master, αλλά και «βασιλιάς» του τένις, δείγμα του πόσο πολύ πιστεύουν πως στο μέλλον θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί.

Η μεγάλη νίκη του φυσικά συγκίνησε τους Έλληνες και τα μηνύματα των επώνυμων της ελληνικής showbiz, αλλά και του πολιτικού κόσμου της χώρας μας δεν είχαν τέλος.

Πρώτη και καλύτερη η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε το σχόλιο της για τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά! “Συγχαρητήρια Θεός”, έγραψε ενθουσιασμένη η πρώτη κυρία της χώρας…

https://www.instagram.com/p/B4-zQGSgm9B/

Ακολούθησε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός Υγείας ανέβασε μια φωτογραφία με τον Στέφανο Τσιτσιπά και ανέφερε πως τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον κορυφαίο αθλητή…

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά την συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά λίγο πριν τον τελικό του Λονδίνου (δες εδώ) ανέβασε μια φωτογραφία του Έλληνα τενίστα στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά “Συγχαρητήρια”.

Η επίσης διάσημη Ελληνίδα αθλήτρια Κατερίνα Σάκκαρη έστειλε το δικό της μήνυμα στον Στέφανο Τσιτσιπά γράφοντας χαρακτηριστικά: “Απίστευτος Συγχαρητήρια. Είμαστε όλοι τόσο περήφανοι. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο”.

Το μήνυμα του Σάκη Ρουβά για τη νίκη του Τσιτσιπά:

Τον τελικό φυσικά παρακολούθησε και ο Γιώργος Λιάγκας που ένιωσε περήφανος για τον Στέφανο Τσιτσιπά και ανέφερε: “Πόσο τυχερός που τον έχω γνωρίσει”.

Και ακολούθησαν οι αναρτήσεις των: Άννας Βίσση, Ζέτας Δούκα, Κώστα Μακεδόνα, Μαριέττας Χρουσαλά, Σταματίνας Τσιμτσιλή, Αντώνη Ρέμου, Γιώργου Τσαλίκη, Αννίτας Ναθαναήλ, Ντυορέττας Παπαδημητρίου, Μαρία Μπακοδήμου.

https://www.instagram.com/p/B4-zjzJBuSz/

https://www.instagram.com/p/B4_o_aMpEZP/

https://www.instagram.com/p/B4-y7LEp4aY/

https://www.instagram.com/p/B4-0d-3l8LL/

https://www.instagram.com/p/B4-bUPHAeKr/

https://www.instagram.com/p/B4-6J6HAlas/

https://www.instagram.com/p/B4-0EESh387/

Και φυσικά η λίστα με τα μηνύματα αγάπης δεν έχει τέλος

Read More

And More