Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι βόλτες με το σκάφος και τα βράδια στη Μύκονο με την σύντροφό του και φίλους!

Τον ήλιο και τη θάλασσα στην όμορφη Μύκονο απολαμβάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με την παρέα του. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο νησί των ανέμων μαζί με την εδώ και έξι μήνες σύντροφό του Θεοδώρα Πεταλάς και τους φίλους του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλοντας να αποφορτιστεί από τις αθλητικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις του, μετά και την παραλίγο νίκη του στον τελικό του τουρνουά τένις UTS, που διεξήχθη στην Mouratoglou Tennis Academy, που βρίσκεται στην καρδιά της γαλλικής Ριβιέρας, βρέθηκε στην όμορφη Μύκονο με καλή παρέα.

Ο αγαπημένος Έλληνας αθλητής που τον επόμενο μήνα θα κλείσει τα 22 του χρόνια έκανε με φίλους τις βόλτες του στα Ματογιάννια, απόλαυσε το μπάνιο του στην Ψαρρού και χαλάρωσε πλάι στο κύμα. Πριν λίγες μέρες βρέθηκε σε γνωστό στέκι στη Μύκονο και απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο υπό τους ήχους κουβανέζικης μουσικής (δες εδώ το video) και φυσικά χαλάρωσε και ξεκουράστηκε αρκετά.

Ωστόσο, οι διακοπές του είχαν και στοιχεία περιπέτειας, αφού μαζί με τους φίλους του έκανε και βόλτα στα γαλανά νερά του Αιγαίου με το σκάφος και έκαναν μια στάση και για ψάρεμα!

Ενώ, την Τρίτη συναντήθηκε και με την Άννα Βίσση. Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ έχει στηρίξει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο παρελθόν και έχει βρεθεί και σε αγώνα του στο εξωτερικό μαζί με την κόρη της Σοφία Καρβέλα. Και όπως καταλαβαίνεις αυτή η συνάντηση έγινε το talk of the town στο νησί!

Όπως είχε αποκαλύψει ο Στέφανος Τσιτσιπας στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί σου», μια φορά το χρόνο φεύγει για την Καραϊβική, όπου μένει εκεί κάποιες μέρες μόνος του για να ξεκουραστεί. Λόγω κορονοϊού, ωστόσο, φέτος αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα και να χαλαρώσει με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Read More

And More