Στέφανος Τσιτσιπάς: Οικογενειακές στιγμές με τους γονείς και τα αδέρφια του που δεν έχεις ξαναδεί! [pics]

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του κόσμου η τεράστια επιτυχία του Στέφανου Τσιτσιπά, το παιδί φαινόμενο του παγκόσμιου τένις. Ο Στέφανος κατάφερε να κερδίσει τα μεγαλύτερα αστέρια του τένις, Ροτζερ Φέντερερ και Μπαουτίστα Αγκούτ, δηλώνοντας ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Είναι μόλις 20 χρονών και έχει κάνει όλα τα media του κόσμου και όλους τους συναθλητές του να υποκλίνονται στο ταλέντο και τη δουλειά του.

Ωστόσο, πίσω από τον αθλητή με τις εντυπωσιακές επιδόσεις κρύβεται μια υπέροχη και ενωμένη οικογένεια. Η μητέρα του, Julia Apostoli, αποκαλύπτει ότι γνώριζε από την στιγμή της γέννησής του ότι θα κάνει σπουδαία πράγματα στον χώρο της αντισφαίρισης, αφού ο γυναικολόγος της, της είπε ότι ο μικρός βγήκε από την κοιλιά της μητέρας του με το ένα χέρι σηκωμένο. Ο Στέφανος ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με το αγαπημένο του άθλημα, καθώς ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς, είναι ο προπονητής του. Μαζί έχουν περάσει ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο, αφού η σκληρή δουλειά και η επιμονή είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει.

Η Julia του δίδαξε την πειθαρχία, ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να έχει ένας αθλητής σύμφωνα με τον Στέφανο. Τόσο οι γονείς του όσο και τα 3 αδέρφια του τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα του και βρίσκονται στο πλάι του σε κάθε αγώνα και σε κάθε νέο βήμα. Είναι περήφανοι για εκείνον, χαίρονται με την χαρά του και συγκινούνται με όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής.

Το TLIFE σου παρουσιάζει φωτογραφίες τόσο με την οικογένεια του όσο και με τον ίδιο σε παιδική ηλικία.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164