Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Ξεκίνησαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα – Η πρώτη φωτογραφία

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Wimbledon και μετά από μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, είναι έτοιμο να απολαύσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μαζί με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα.

Τον απόλυτο έρωτα βιώνουν εδώ και δύο μήνες περίπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα και δεν διστάζουν να το δείξουν. 

Και φυσικά, ένα από τα μέρη που θα επέλεγαν σίγουρα για τις διακοπές τους είναι η Ελλάδα. Η μοναδική ομορφιά της χώρας μας, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, τα γαλαζοπράσινα νερά και τις ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις κάνει την Ελλάδα τον ιδανικό προορισμό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα εδώ και λίγες ώρες βρίσκονται στην Ελλάδα και έχουν ξεκινήσει ήδη το tour τους στα νησιά. Η 25χρονη τενίστρια γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναδημοσιεύοντας μια φωτογραφίας τους.

Όπως θα δεις, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος και χαλαρώνοντας αγκαλιασμένοι απολαμβάνουν την υπέροχη θέα τους.

 

Read More

And More