Στέφανος Τσιτσιπας: Το μήνυμα κατά του bullying από τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα!

Στέφανος Τσιτσιπας: Το μήνυμα κατά του bullying από τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα! | tlife.gr

Το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς στέλνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συμμετέχει στην καμπάνια ενημέρωσης των μικρών παιδιά για το bullying και συγκινεί.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας καλεί τα παιδιά, όταν βλέπουν συμπεριφορές εκφοβισμού ή κάποιους που δυσκολεύονται να κάνουν φίλους, να επέμβουν και αναδημοσιεύει το κείμενο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες ως ενημερωτική καμπάνια για το σχολικό bullying για μικρούς και μεγάλους.

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Facebook:

«Μια θερμή παράκληση προς όλα τα παιδιά σας που θα επιστρέψουν στο σχολείο τις επόμενες ημέρες: Αν βλέπετε κάποιον που δυσκολεύεται να κάνει φίλους ή δέχεται bullying επειδή αυτός/αυτή δεν έχει πολλούς φίλους ή επειδή είναι ντροπαλός ή όχι τόσο καλά ντυμένος… Σας παρακαλώ να επέμβετε! Πείτε ένα γεια ή τουλάχιστον χαμογελάστε τους. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να αντιμετωπίζει αυτό το άτομο έξω από το σχολείο. Η καλοσύνη σας μπορεί απλά να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή κάποιου. Να είστε το άτομο που προσφέρει στους άλλους. Απλές μικρές χειρονομίες όπως αυτή πάντα εκτιμώνται στη ζωή».

Όλα όσα έγραψε στο Facebook!

READ more