Στέλιος Διονυσίου: Η γνωριμία με τη σύντροφό του Αγνή και οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό του

Ο Στέλιος Διονυσίου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. 

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του και τον αδερφό του, Άγγελο, το διαζύγιό του, τη νέα σχέση στη ζωή του αλλά και τα δημοσιεύματα που τον στεναχώρησαν.

«Είμαι ερωτευμένος, οι ερωτευμένοι γιορτάζουμε κάθε μέρα. Με το κορίτσι μου είμαστε μια χαρά, όλα πάνε καλά. Με την σύντροφό μου την Αγνή γνωριστήκαμε σε μια audition, μετά από 2-3 χρόνια συνεργασίας αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Μετά το χωρισμό μου ήμουν αρκετά χρόνια μόνος μου από επιλογή μου. Ήρθε η Αγνούλα και μας έκανε να χαμογελάσουμε ξανά», εξομολογήθηκε για τη νέα του σχέση. 

Περιγράφοντας το πώς βίωσε το χωρισμό από τη σύζυγό του, ο Στέλιος Διονυσίου τόνισε ότι «Είμαι πολύ “Σουηδός”, χωρίσαμε και μέναμε μαζί λόγω των παιδιών. Μετά αποφάσισαν να φύγουν από την Ελλάδα και πήγαν στην Αγγλία. Η Μαριλίτα είναι η μητέρα των παιδιών μου, τη θεωρώ αδελφή μου, είναι φίλη και με τη σύντροφό μου».

Σχετικά με την απομάκρυνσή του από τα φώτα της δημοσιότητας, ο ίδιος εξήγησε ότι «Δεν είχα αποσυρθεί. Έχω πληγωθεί από αυτή τη δουλειά, εγώ είμαι πιο ρομαντικός. Υπάρχει πολλή ψευτιά, πισωμαχαιρώματα, δεν μου αρέσουν. Πολλές φόρες λέω πως δεν ταιριάζω ως χαρακτήρας σε αυτή τη δουλειά».

«Κάποτε διάβαζα δημοσιεύματα και στεναχωριόμουν, με έπιανε το στομάχι μου. Στο Twitter υπάρχει πολλή χολή, δεν μπαίνω. Είχαν γράψει για το χωρισμό μου. Ήρθαν τα παιδιά μου και μου είπαν πως έλεγαν άλλα παιδιά ότι χωρίζουμε, επειδή είχαν ακούσει κάτι», πρόσθεσε ο Στέλιος Διονυσίου σχετικά με δημοσιεύματα που του έχουν προκαλέσει στεναχώρια.

Read More

And More