Στέλιος Διονυσίου: Η πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή μετά την δικαστική του περιπέτεια [pics]

Μόλις ένας μήνας έχει περάσει από το άτυχο περιστατικό που βίωσε ο Στέλιος Διονυσίου. Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη και πέρασε ένα βράδυ στα κρατητήρια, μετά από κατηγορίες ότι χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου στο χέρι έναν τροχονόμο, σε μία προσπάθειά του να περάσει από έναν δρόμο που ήταν κλειστός για να πάει στο νοσοκομείο. Όλα αυτά έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, με τον Στέλιο Διονυσίου να αρνείται ότι χτύπησε αστυνομικό. (Διάβασε τι ακριβώς είχε συμβεί εδώ)

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, όμως, φαίνεται πως έχει αφήσει την δικαστική περιπέτεια πίσω του και προσπαθεί όσο μπορεί να συνεχίσει τη ζωή και την καθημερινότητά του. Το βράδυ της Δευτέρας, μάλιστα, ο Στέλιος Διονυσίου συμμετείχε στη συναυλία που έδωσαν μαζί στο Θέατρο Παλλάς, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Μίμης Πλέσσας. Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες έκαναν μια σπάνια μουσική συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας, για δύο μόνο ημέρες.

Στην παρέα τους, μάλιστα, είχαν μια υπέροχη ορχήστρα με μαέστρο τον Ντίνο Γιωργούντζο και μια ομάδα ταλαντούχων τραγουδιστών, η οποία ερμήνευσε με τη φρεσκάδα των φωνών της, τραγούδια – επιτυχίες των δύο συνθετών. Ο Στέλιος Διονυσίου επέστρεψε σε αυτό που αγαπά περισσότερο, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό και ερμηνεύοντας τα αγαπημένα μας τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και του Γιώργου Θεοφάνους.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More