Στέλιος Διονυσίου: Κατατέθηκε μήνυση από τον τροχονόμο – Στο πλευρό του στο τμήμα ο αδερφός του, Άγγελος

Στέλιος Διονυσίου: Κατατέθηκε μήνυση από τον τροχονόμο – Στο πλευρό του στο τμήμα ο αδερφός του, Άγγελος | tlife.gr

Στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα, ο γνωστός τραγουδιστής, Στέλιος Διονυσίου, μετά από σύλληψή του, καθώς παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά έναν τροχονόμο. Το TLIFE επικοινώνησε με τον αδερφό του, Άγγελο Διονυσίου, ο οποίος μας είπε πως βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού του στο τμήμα και περιμένουν τις εξελίξεις.

“Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει” μας είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να θέλει να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

Ωστόσο σε επικοινωνία που είχε το Tlife αργά το βράδυ της Τρίτης με τον Πέτρο Μαντούβαλο δικηγόρο του τροχονόμου που τραυμάτισε ελαφρά ο τραγουδιστής, επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι ο τροχονόμος κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή και το πρωί της Τετάρτης ο Στέλιος Διονυσίου θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα

Πώς έγινε το περιστατικό που οδήγησε στην προσαγωγή του γνωστού τραγουδιστή

Ο γνωστός τραγουδιστής έγινε έξαλλος καθώς κάποιοι δρόμοι γύρω από τη Βασιλίσσης Σοφίας ήταν κλειστοί και δεν μπορούσε να περάσει. Ο Στέλιος Διονυσίου στη συμβολή της Β. Σοφίας με τη Δορυλαίου κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, έσκισε την αστυνομική κορδέλα, μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο και έβαλε μπροστά προκειμένου να περάσει.

Ο Στέλιος Διονυσίου φεύγοντας παρέσυρε και χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του τον τροχονόμο που βρισκόταν στο σημείο. Ο τραγουδιστής συνελήφθη επιτόπου, μεταφέρθηκε στο ΑΤ Αμπελοκήπων όπου και σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση κατά της αρχής.

READ more