Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Δύσκολες ώρες για τον πατέρα του – Η περιπέτεια υγείας και η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια του Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξομολογήθηκε με ανάρτησή του στο facebook ότι ο πολυαγαπημένος του πατέρας εισήχθη στο νοσοκομείο, καθώς ένας πυρετός αγνώστου αιτιολογίας τον βασάνιζε.

Αναλυτικότερα όσα έγραψε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος:

«Τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια μου περνάει μια περιπέτεια… υγείας! Ένας πυρετός αγνώστου αιτιολογίας βασάνιζε τον πατέρα μου οπότε χρειάστηκε μετά και από παροτρύνσεις συναδέλφων ιατρών να εισαχθεί σε νοσοκομείο. Εκείνη την ημέρα που αποφασίσαμε οικογενειακώς ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε εισαγωγή, εφημέρευε το Λαϊκό Νοσοκομείο.

Υπέροχοι συνάδελφοι, ανθρώπινοι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες και άρτια διοίκηση. Αυτά συνάντησα αυτές τις ημέρες που επισκέπτομαι αυτό το δωμάτιο. Σίγουρα τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα και το γνωρίζουν και οι ίδιοι και επενδύουν σε αυτό με αποτελέσματα που θα φανούν στο βραχυπρόθεσμο μέλλον, αλλά αυτοί οι άνθρωποι που υπηρετούν σε αυτό το κτίριο των 89 ετών, δίνουν τις μάχες για να αντιμετωπίσουν την παθολογία και να φέρουν την υγεία με τη μεγαλύτερη αξιοπρέπεια απέναντι στην ανθρώπινη φύση!

Να ευχαριστήσω δημόσια την κυρία Παθολογικό Ιατρείο- Ειρήνη Κουρμπέτη, την ειδικευόμενή της, κ. Κατερίνη Αραβαντινού και όλη την κλινική τής Α’ παθολογικής καθώς και τη Β’ Χειρουργική όπου φιλοξενείται για τη φροντίδα και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει από την πρώτη ημέρα ως και σήμερα!».

Η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου:

Read More

And More