Στέλιος Λεγάκης: «Μπήκα μέσα στη γέννα, λιποθύμησα λίγο πριν»

Για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του τους τελευταίους τρεις μήνες, μετά τη γέννηση της κόρης του μίλησε ο Στέλιος Λεγάκης στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως λίγο πριν μπει στον θάλαμο τοκετό λιποθύμησε.

«Το γούρι του 2023 είναι η κόρη μου που πλέον είναι τριών μηνών. Είμαι άπειρα χαζομπαμπάς. Λιποθύμησα πριν μπω στη γέννα. Ήμουν μέσα. Όταν έπιασα το χεράκι της, δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι πιάνω το χέρι του παιδιού μου. Ακόμα δε το έχω συνειδητοποιήσει. Της τραγουδάω πάρα πολύ» είπε ο Στέλιος Λεγάκης.

Όσο για το πόσο έχουν αλλάξει οι ισορροπίες στη σχέση με τη σύζυγό του αλλά και το όνομα που θα πάρει η κόρη τους, ο Στέλιος Λεγάκης είπε, «Για όλους τους νέους γονείς είναι λίγο δύσκολο μέχρι να βρεις τα πατήματά σου. Έχουμε λίγο βρει ο ένας τον άλλον πάλι γιατί, το πρώτο δίμηνο ήμασταν χαμένοι. Το όνομα της μικρής είναι Μιχαέλια, προκύπτει από το Μιχαέλα και το Αέλια. Το Μιχαέλα είναι από τον πατέρα μου που τον λένε Μιχάλη και έχει φύγει από τη ζωή, και το Αέλια είναι ένα όνομα που άρεσε πολύ στην Ειριάνα».

Read More

And More