Στέλιος Χανταμπάκης: Δηλώνει ερωτευμένος με τον γιο του!

Ο παρουσιαστής του Star έχει μεγάλη αδυναμία στον ενός έτους γιο του και περνά μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Ο Στέλιος Χανταμπάκης πηγαίνει παντού μαζί με τον μικρό Μανώλη, ενώ όταν βρίσκονται μαζί στο σπίτι της οικογένειας δεν σταματούν τα παιχνίδια.

Χθες το μοντέλο και παρουσιαστής δημοσίευσε ακόμα ένα απολαυστικό στιγμιότυπο απο την καθημερινότητα τους μέσω Instagram.

Sushi… Δεν μπορώ άλλο … Η εγώ είμαι ερωτευμένος με το τυπακι ή πραγματικά είναι μεγάλη τυπαρα.. “, σχολίασε ο ξετρελαμένος μπαμπάς για τον μπόμπιρα που έκανε χθες την πρώτη του γνωριμία με την ασιατική κουζίνα!

Ο παρουσιαστής ανήμερα της Πρωτοχρονιάς είχε τα γενέθλια του. Ο Στέλιος Χανταμπάκης συμπλήρωσε τα 29 του χρόνια ζωής και φυσικά το γιόρτασε μαζί με τη σύντροφό του Όλγα Πηλιάκη και τον μικρό Μανώλη τους.

29 λοιπόν !!!!! Σας εύχομαι όλους μέσα από τη καρδιά μου χρόνια πολλά και το 2015 να είναι το ίδιο καλό το ίδιο δίκαιο και το ίδιο χαρούμενο για όλους τους ανθρώπους . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ … Με αγάπη,Ολγα Μανωλάκης Στέλιος!!!” έγραψε ο παρουσιαστής μέσω Instagram ποζάροντας με την ευτυχισμένη οικογένεια του.

Read More

And More